NOSALTRES

Elaborant embotits, des de 1960

La nostra història

Xarcuteria Muntal va néixer l’any 1960, quan en Ramon i la Mercè van decidir obrir una petita botiga al poble de Taradell (Osona).

Des d’aquell dia, el poble compte amb una xarcuteria artesana de referència, en la qual els propietaris han aplicat sempre tot el que havien vist i après a la casa on van néixer, en especial a l’hora de fer els embotits tradicionals.

Així és com, després de molts anys, Xarcuteria Muntal ha canviat la seva imatge exterior tot conservant les arrels de pagès, que ens permeten oferir-vos un dels millors serveis en el camp de l’alimentació artesana.

Actualment oferim a la nostra clientela carn de proximitat de primera qualitat i embotits elaborats artesanalment al nostre obrador, a més d’una àmplia selecció de pernils ibèrics, formatges i altres productes gourmet, com vins, caves i cerveses. També tenim nombrosos plats preparats, elaborats cada dia per nosaltres amb els millors ingredients.

"la qualitat ens distingeix"

Els nostres serveis

Venta directe de carn de la millor qualitat amb una atenció i assesorament personalitzat. 

Preparació d’àpats per a celebracions: plates de formatges i embotits, guisats, canapés i el que faci falta per l’ocasió.

Pots fer la teva comanda a través de l’aplicació d’Artesans en Xarxa, i així la tindrem preparada pel dia i hora escollides.

Truca’ns o fes la teva comanda en línia i et portem la teva compra a casa! Servei gratuit per compres superiors a 60 €.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA